طلا نیمهشب پنجشنبه 13 مارس به اوج تاریخی 3000 دلار نزدیک شد و در معاملات آسیایی روز جمعه به 2990 دلار کاهش پیدا کرد. با تثبیت قیمت در محدوده 2980 دلار، معاملهگران در انتظار گزارشهای جدید اقتصادی آمریکا هستند تا مسیر بعدی طلا مشخص شود.
دلار آمریکا در مسیر صعودی؛ شاخص دلار همچنان بالای سطح 104.00
شاخص دلار آمریکا در حالی که سنای آمریکا لایحه تأمین مالی دولت بررسی میکند، بعد از دو روز افزایش قیمت در معاملات اروپایی صبح جمعه، در محدوده مثبت و نزدیک به سطح 104.00 در نوسان است و همچنان بازار نسبت به تحولات این موضوع حساس است.
جفت ارز USD/JPY به محدوده سقف 149.00 نوسان میکند
جفت ارز USD/JPY حدود 0.8% افزایش داشته و به سطح 149.00 نزدیک شده است. بزرگترین اتحادیه کارگری ژاپن اعلام کرد که میانگین افزایش حقوق در سال مالی 2025، حدود 5.46% خواهد بود که کمتر از پیشبینی 6.09% است.
جفت ارز USD/CAD در محدوده 1.4400 ثابت مانده است
پس از رشد 0.5 درصدی روز پنجشنبه، جفت ارز USD/CAD در معاملات جمعه بدون تغییر خاصی حوالی 1.4400 نوسان دارد. وزیر دارایی کانادا، دومینیک لوبلان، هشدار داده که تعرفههای تجاری بین آمریکا و کانادا به ضرر هر دو کشور خواهد بود و مذاکره راهکار بهتری است.
جفت ارز EUR/USD تحت فشار تهدیدات تجاری آمریکا
جفت ارز EUR/USD در محدوده 1.0850 معامله میشود و همچنان تحت فشار است. دونالد ترامپ تهدید کرده که تعرفه 200 درصدی بر واردات شرابهای اروپایی اعمال کند، که با واکنش وزیر دارایی فرانسه، اریک لومبارد، مواجه شد. او این اقدام را جنگی احمقانه توصیف کرده است.
پوند انگلیس همزمان با دادههای ضعیف GDP تحت فشار قرار گرفت
اداره ملی آمار بریتانیا گزارش داد که تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در ژانویه 0.1% کاهش پیدا کرده است. تولید صنعتی و تولیدات کارخانهای نیز به ترتیب 0.9% و 1.1% کاهش داشتهاند که کمتر از پیشبینیها بود. این دادههای ضعیف باعث شد پوند تحت فشار فروش قرار بگیرد و جفت ارز GBP/USD زیر سطح 1.2950 معامله شود.
انتظار بازار برای دادههای اقتصادی آمریکا و تأثیر آن بر نوسانات بازار
امروز قرار است شاخص اولیه احساسات مصرفکننده دانشگاه میشیگان (UoM) برای ماه مارس منتشر شود. این شاخص یکی از مهمترین ابزارهای اندازهگیری اعتماد مصرفکنندگان در ایالات متحده است و میتواند تأثیر زیادی بر بازارها بگذارد. این گزارش نشاندهنده نگرش و احساسات مصرفکنندگان نسبت به وضعیت اقتصادی فعلی و آینده است و بر اساس آن، تصمیمگیریهای مصرفی و اقتصادی در بازار شکل میگیرد.