کارگزار فارکس چیست؟
کارگزار فارکس یک شرکت خدمات مالی است که دسترسی معامله گران را به بستری برای خرید و فروش ارزهای خارجی فراهم می کند. یک کارگزار فارکس ممکن است به عنوان یک کارگزار فارکس خرده فروشی یا یک کارگزار معاملات ارز نیز شناخته شود.
آشنایی با کارگزار فارکس
نقش یک کارگزار فارکس
بیشتر مبادلات ارزی بین جفت ارزهای 10 کشوری است که G10 را تشکیل می دهند. کشورها و ارزهای آنها عبارتند از: دلار آمریکا (USD)، یورو (EUR)، پوند استرلینگ (GBP)، ین ژاپن (JPY)، دلار استرالیا (AUD)، دلار نیوزلند (NZD)، کانادا. دلار (CAD) و فرانک سوئیس (CHF). اکثر کارگزاران به مشتریان اجازه می دهند تا با ارزهای دیگر از جمله ارزهای بازارهای نوظهور معامله کنند.
با استفاده از یک کارگزار فارکس، یک معامله گر با خرید یک جفت ارز، معامله را باز می کند و با فروش همان جفت، معامله را می بندد. برای مثال، معاملهگری که میخواهد یورو را با دلار آمریکا مبادله کند، جفت ارز EUR/USD را میخرد. این به معنای خرید یورو با دلار آمریکا است.
چگونه کارگزاران فارکس کسب درآمد میکنند؟
کارگزاران فارکس به دو صورت غرامت دریافت می کنند. اولین مورد از طریق اسپرد پیشنهاد و تقاضای یک جفت ارز است.
به عنوان مثال، در جفت ارز EUR/USD به صورت 1.20010 که به عنوان ASK و 1.20022 که به عنوان Bid قیمت گذاری شده است، اسپرد بین این دو قیمت 0.00012 است که به 1.2 پیپ معروف است. وقتی یک مشتری خردهفروشی موقعیتی را با قیمت پیشنهادی باز میکند و بعداً آن را با قیمت پیشنهادی میبندد، کارگزار فارکس آن مقدار اسپرد را دریافت میکند.
برخی از کارگزاران هزینه های اضافی دریافت می کنند. برخی برای هر تراکنش کارمزد یا کارمزد ماهانه برای دسترسی به یک رابط نرم افزاری خاص یا کارمزد برای دسترسی به محصولات تجاری خاص مانند گزینه های عجیب و غریب دریافت می کنند.
یک نکته مهم:
صنعت فارکس توسط کمیسیون معاملات آتی کالا و انجمن ملی آتی تنظیم می شود.