در ادامه روند صعودی دلار از روز پنجشنبه 21 نوامبر، در ساعات ابتدایی روز جمعه نیز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص دلار آمریکا به بالاترین سطح خود رسید که از اکتبر 2023 نزدیک به این سطح نشده بود و از مرز 107.00$ عبور کرد.
روز پنجشنبه، دادههای منتشر شده از ایالات متحده نشان داد که شاخص مدعیان بیکاری آمریکا در هفته منتهی به 15 نوامبر از 219,000 به 213,000 نفر کاهش پیدا کرده است. همچنین، میزان فروش خانههای موجود در ماه اکتبر %3.4 افزایش پیدا کرد.
علاوه بر این، اظهارات مقامات فدرال رزرو (Fed) با سیاست انقباضی (Hawkish) موجب تقویت بیشتر دلار در بازارهای معاملاتی آمریکا شد.
در ساعات صبح روز جمعه در اروپا، معاملات آتی شاخصهای سهام آمریکا اندکی کاهش پیدا کرد. در عین حال، بازده اوراق قرضه 10 ساله خزانهداری آمریکا در سطح %4.4 ثابت باقی مانده است.
در بامداد روز جمعه 22 نوامبر، اداره آمار ژاپن اعلام کرد که شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) در ماه اکتبر نسبت به سال گذشته 2.3 درصد رشد داشته که کمتر از نرخ 2.5 درصدی سپتامبر است.
از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت ژاپن در حال آمادهسازی یک بسته حمایتی جدید به ارزش 13.9 تریلیون ین (معادل 89.7 میلیارد دلار) است تا فشار مالی ناشی از افزایش قیمتها بر خانوارها را کاهش دهد.
در واکنش به این اخبار، پس از کاهش بیش از 0.5 درصدی جفت ارز USD/JPY در روز پنجشنبه، این جفت ارز در ساعات ابتدایی روز جمعه مجدداً روند صعودی به خود گرفت و به محدوده 155.00$ رسید.
دادههای منتشر شده از استرالیا نشان داد که شاخص ترکیبی PMI در برآورد اولیه نوامبر به 49.4 کاهشپیدا کرده که نسبت به رقم 50.2 در ماه اکتبر کاهش قابل توجهی دارد. این گزارش باعث شد که جفت ارز AUD/USD با فشار نزولی مواجه شود و به زیر محدوده 0.6500$ برسد و در روز %0.3 کاهش ثبت کند.
قیمت طلا (XAU/USD) روز پنجشنبه برای چهارمین روز متوالی به روند صعودی خود ادامه داد و هفتهای مثبت را به ثبت رساند. در معاملات صبح جمعه اروپا، طلا همچنان با حفظ مومنتوم صعودی خود به سمت سطح 2,700 دلار در حال حرکت است.
انتظار میرود امروز، مؤسسه S&P Global دادههای اولیه شاخص مدیران خرید (PMI) بخشهای تولید و خدمات برای ماه نوامبر را در آلمان، منطقه یورو و بریتانیا در ادامه روز منتشر کند که احتمالاً تأثیر بسزایی بر بازار خواهد داشت.