پس از عملکرد نسبتاً آرام والاستریت در روز چهارشنبه 13 نوامبر، بازارهای آسیایی نیز با توجه به نگرانیهای مداوم در مورد اقتصاد چین و علیرغم اجرای اقدامات محرک اقتصادی جدید برای رشد، روندی نزولی را در پیش گرفتند.
در حالی که ارقام تورمی اخیر آمریکا نشانهای از کاهش تورم نشان نداد، نگرانیها درباره احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو را افزایش داده است. شاخص بهای مصرفکننده (CPI) در ماه اکتبر نسبت به سال گذشته %2.6 رشد کرد که کمی بالاتر از رشد %2.4 در سپتامبر و همسو با پیشبینیها بود. تورم سالانه اصلی CPI نیز در %3.3 باقی ماند.
دلار آمریکا همچنان به روند صعودی خود پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ادامه میدهد. گزارشها حاکی از پیروزی جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان است که تقویت مجدد دلار و بازده اوراق قرضه خزانهداری آمریکا را به همراه داشت. سیاستهای تجاری و مالیاتی ترامپ تورمی به شمار میروند و به نفع دلار و بازده اوراق قرضه هستند. دلار آمریکا در مقابل ارزهای مهم جهان در نزدیکی بالاترین سطح سالانه خود قرار گرفته است و به محدوده 107.00$ نزدیک شد.
جفت ارز AUD/USD در پایینترین سطح سه ماه اخیر در نزدیکی 0.6460$ قرار دارد. دادههای بازار کار استرالیا نشانههایی از کاهش رشد در این بخش را نشان داد. پیش از انتشار این دادهها، رئیس بانک مرکزی استرالیا (RBA) میشل بولاک اعلام کرده بود که سیاست پولی به اندازه کافی محدودکننده است و تا زمانی که از کاهش تورم اطمینان حاصل نشود، تغییری نخواهد کرد.
طلا نیز با حفظ روند نزولی خود به نزدیک دو ماه پایینتر از 2560$ دلار رسیده است. خریداران طلا برای جلوگیری از کاهش بیشتر باید از سطح حمایتی مهم 2545$، که همزمان با میانگین متحرک ساده 100 روزه و کف 18 سپتامبر است، دفاع کنند.
اکنون توجهات به انتشار دادههای شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) و آمار بیکاری در آمریکا و همچنین سخنرانیهای چندین مقام فدرال رزرو، از جمله جروم پاول معطوف شده است. این رویدادها میتوانند اطلاعات بیشتری درباره مسیر آتی سیاستهای انبساطی فدرال رزرو فراهم کنند و بر جهتگیری بازارها تاثیر بگذارند.