بانک ملی سوئیس (SNB) در ساعات بازگشایی بازار لندن، نرخ بهره خود را 25 واحد کاهش داد و به 1 درصد رساند. این سومین کاهش متوالی نرخ بهره توسط بانک ملی سوئیس بود. به دنبال این اقدام، جفت ارز USD/CHF با افت شدیدی از سطح مقاومت روانی 0.8500$ روبرو شد، که این کاهش ناشی از فشار فروش بر روی فرانک سوئیس بود.
دلار آمریکا پس از یک روند مثبت در معاملات روز چهارشنبه در سشن نیویورک، در صبح روز پنجشنبه در محدوده 101.00$ نوسان میکند و به نظر میرسد که حرکت صعودی خود را متوقف کرده است.
روز چهارشنبه 2 سپتامبر، آدریانا کوگلر، یکی از اعضای هیئت مدیره فدرال رزرو، اعلام کرد که او از تصمیم هفته گذشته فدرال رزرو برای کاهش 50 واحدی نرخ بهره به شدت حمایت میکند. همچنین افزود که از کاهشهای بیشتر نرخ بهره در آینده حمایت خواهد کرد. این اظهارات کوگلر توجه زیادی را به خود جلب کرده و به عنوان یکی از مهمترین عوامل تعیینکننده حرکتهای آتی بازار مورد توجه قرار گرفته است. همینطور به دنبال خوشبینی مجدد ناشی از اقدامات محرک چین، احساسات ریسکپذیری بازار بهبود پیدا کرده و همین امر باعث شده که دلار آمریکا حرکت صعودی قبلی خود را متوقف کند.
جفت ارز GBP/USD در نزدیکی سطح 1.3350$ در حال حفظ موقعیت صعودی خود است. این حرکت به دلیل بهبود احساسات بازار و همچنین تفاوت سیاستهای پولی بین فدرال رزرو و بانک مرکزی انگلستان رخ داده است. مگان گرین، یکی از سیاستگذاران بانک مرکزی انگلستان، روز چهارشنبه اعلام کرد که رویکرد احتیاطی و ثابت به سیاست پولی در شرایط کنونی مناسب است.
قیمت طلا به طور یکنواخت در نزدیکی بالاترین رکورد خود یعنی 2671$ در حال معامله است. شرایط اشباع خرید در نمودار روزانه طلا نشان میدهد که احتمال کاهش اصلاحی در کوتاهمدت وجود دارد.
در روز جاری در مهمترین رویدادهای تقویمی، سرمایهگذاران به دقت منتظر نظرات فدرال رزرو در خصوص کاهش احتمالی نرخ بهره در ماه نوامبر هستند. طبق ابزار Fed Watch Tool از گروه CME، بازارها اکنون شانس 61 درصدی برای کاهش نرخ بهره به میزان 50 واحد پایه (bps) را پیشبینی میکنند. علاوه بر صحبتهای مقامات فدرال رزرو، سرمایهگذاران به دادههای سفارشات کالاهای بادوام ایالات متحده و شاخص هفتگی مدعیان بیکاری نیز چشم دوختهاند. این دادهها میتوانند جهتهای جدیدی برای معاملات ارائه دهند و بر ارزش دلار تأثیر بگذارند.